15 mei 2020
Voltooide Activiteiten

Meesterproef Bugaboo Toucan

Voor het eindexamen Technasium hebben Amalia Gomez Rodriguez en Femke Schaap de exceptionele kans gekregen om bij Internationaal kinderwagenbedrijf Bugaboo hun meesterproef af te leggen.
Na zes jaar en 15 Technasium projecten verder was het dan eindelijk zo ver: tijd voor de meesterproef. Bij Bugaboo hebben Amalia en Femke de kans gekregen om alles uit de kast te halen voor hun laatste project. Met grote dank aan opdrachtgever Max Barenbrug konden zij een kijkje nemen achter de schermen van Bugaboo en hebben zij mogen rondlopen in hun bijzondere werksetting.

Bij deze bijzondere opdrachtgever hoort een eveneens bijzondere opdracht, deze luidde als volgt: ontwerp een kinderwagen die ook als rollator functioneert / ontwerp een rollator waar een kind op vervoerd kan worden. De opdracht kan eigenlijk op beide manieren opgevat worden. Het eindresultaat is de Bugaboo Toucan: een verfrissende, originele en functionele aanvulling van het Bugaboo-assortiment.
De doelgroep omvat iedereen die gebaat is bij zowel ondersteuning tijdens het lopen als het vervoeren van een kind. Deze doelgroep groeit en daarmee ook een gat in de markt…

 

  

Andere activiteiten

29 januari 2020

Vlint

29 januari 2020 is er een bijeenkomst gehouden in samenwerking met Vlint. Hieronder een impressie...

3 februari 2020

Start bouw Porteum

Er zal slechts een enkele Lelystedeling zijn die het ontgaan is: de bouw van Porteum...

13 maart 2020

Sollicitatietraining SGL

13 maart 2020 is op Scholengemeenschap Lelystad (SGL) een sollicitatietraining gegeven voor leerlingen. Een vertegenwoordiging...