Technotheek

Welkom bij de Technotheek van Porteum & LINK!

Hieronder vind je het assortiment van techniekkisten die wij kosteloos te leen aanbieden voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen uit Lelystad. Met behulp van deze fantastische techniekkisten laten wij leerlingen zien en ervaren hoe leuk Techniek en Technologie kan zijn!

Wij ondersteunen graag de basisscholen bij het geven van Wetenschap- en Technologieonderwijs (W&T) door middel van het aanbieden van onderstaande techniekkisten, maar dat is niet de énige optie. Naast techniekkisten bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van een techniekles bij ons op school. Basisschoolleerlingen kunnen op deze manier alvast ervaren hoe leuk het is om op Porteum te zijn.
Graag gaan wij van tevoren met je in gesprek om de inhoud van deze techniekles zoveel mogelijk aan te laten aansluiten bij de lopende thema’s en projecten van jullie school.

Of heb je misschien belangstelling in een bedrijfsbezoek bij één van onze LINK-partners?

Het assortiment van onze Technotheek zal uitgebreid gaan worden in de loop van het jaar. Neem dus regelmatig een kijkje op deze site om op de hoogte te blijven van ons assortiment!

De Techniekkisten worden beschikbaar gesteld door Porteum en LINK Lelystad deze worden bekostigd vanuit het project “Sterk Techniek Onderwijs Lelystad”.

Voor het reserveren van de Techniekkisten, het boeken van een techniekles of het organiseren van een bedrijfsbezoek, neem dan contact op met Marianne Goedbloed via info@linklelystad.nl.

Hieronder een impressie van onze Techniekkisten.

Ozobot Techniekkist

Techniekkist OzobotTechniekkist Ozobot

Codey Rocky Techniekkist

Neuronen Techniekkist

Basis Electrotechniek Techniekkist